Når ovarierne smiler!

En personlig og meget detaljeret beskrivelse af orgasmetræningskursus – skrevet af Contessa om december 2001 kurset.

Orgasmekursus dag 1

Dit rige komme - sagde hun – og kom. … En hyldest til Pia Struck og omstændighederne, at jeg kom til verden som kvinde!

Vi nærmer os tiden hvor alle, betinget af juleindkøb og masseangreb fra diverse medier, tænker på hinanden, er gode ved hinanden og under sin næste det allerbedste.

Min veninde, der havde tilmeldt mig kurset for „Orgasmetræning“, havde længe inden julens forpligtigelser stod for døren, tænkt på mig og tilmeldt mig Pias orgasmekursus i weekenden den 01. & 02. december 2001, hvor jeg ankom med blandede følelser, anspændt, nysgerrig og ½ time for sent, fordi jeg natten før havde sørget for at lave lidt hjemmearbejde, så jeg ikke kom fuldkommen uvidende om orgasmer!

Jeg blev atter mødt af den kvinde, der ved videoaftenen jeg et par dage før havde deltaget i, havde udstrålet varme og tryghed og hun lod igen sin magi virke. Hun fik mig med det samme til at slappe af og føle mig unik.

Mod den ene væg i de meget æstetiske og smagfuldt indrettede lokaler, havde Pia pakket alverdens legetøj ud på en måtte i form af dildoer, vibratorer, butt plugs, cockringe, glidecreme, klemmer og ... og ... og .., hvilken selvfølgelig fik mine nysgerrige hænder til at skulle føle og tage på det hele - kendt som ukendt legetøj.

De andre piger/kvinder var lige nysgerrige, og snart sad vi alle med masser af spørgsmål, svar, anekdoter og delte om de erfaringer, vi havde gjort med vores eget legetøj. Pia fik os faktisk til, gennem vores legetøj, at fortælle dele af vores seksualitets historie.

Langsomt fik vi sat os til rette på yogamåtterne i skrædderstilling omkring Pia, og en svag duft af røgelse driftede igennem lokalet akkompagneret af blide musikrytmer i baggrunden, da Pia begyndte at fortælle:

Vi har ikke kun en ret til orgasmer, de er en selvfølge – men det er ikke et krav, vi uden videre kan stille til vores partner og forvente, at han (undskyld diskrimineringen) så intuitivt ved, hvor og hvordan han skal bære sig ad med at yde en sådan. Hvis vi ikke selv kender vores krop og vores „vulvaer“, og ved, hvordan hun ser ud og hvordan hun fungerer, kan vi da for dælen da ikke forlange af en mand, at han ved det ! Vi kan ikke forvente af et menneske, der står uden for os selv, skal kunne kende vores krop og dens behov, bedre end vi selv gør. Det er vigtigt at kende sig selv på alle måder. Hvis du ikke er i stand til at give dig selv en orgasme, skal du ikke forvente at en „fremmed“ kan gi' dig det. Du har selv ansvaret for dine orgasmer og din lyst – helt og fuldt !
Den store hemmelighed ligger til dels begravet i kontrollen af sine skedemuskler. Pia fortalte meget detaljeret, hvordan man bruger den samme muskel, som når man skal holde sin urin tilbage. Hun kaldte den for 'Pubo Coccygæus' forkortet til PC-musklen. Stram musklerne i anus og skede, forestil dig, at du prøver at trække anus gennem kroppen op til navlen. Hold denne muskelstramning i 3–5 sek. Og slap så langsomt af igen i 3–5 sek. Den første uge laver du øvelsen 5 gange om dagen, anden uge øger du til ca. 10 sek., du strammer og slapper 10 gange, ugen efter 20 gange ca. 20 sek. og i den fjerde uge 30 gange ca. 30 sek. om dagen. Afspændingen er lige så vigtig som opspændingen – lige så mange sekunder du strammer op, – lige så mange sekunder skal du straks efter slappe af ! – indprentede Pia. Det skulle efterhånden været blevet en selvfølge at lave knibe-øvelsen, og med tiden er det ikke længere et spørgsmål om manden har en stor, lille, tyk eller tynd pik, for du vil temmelig sikkert være i stand til at holde fat om en blyant med dine skedemuskler, – og få fornøjelse af den, hvis du blot træner musklerne. Hvis du så samtidig med samleje strammer denne muskel, når penis trækker sig ud og slapper af i skeden, når penis trænger ind, vil du opleve en anden følelse af lyst i dig under samleje, forudsat selvfølgelig, at du overhovedet har lyst!

Vi delte en masse intime oplevelser, gode som dårlige og fik luft for nogle frustrationer og grinede af og til højlydt, når vi kunne nikke genkendende til en situation, der bare havde været .. pinlig!
Men så blev det alvor – vi havde nu brugt flere timer på at tale og dele erfaringer, og stemningen var ved at være så afslappet, som den kunne blive, da Pia med et glimt i øjet satte sig på sine knæ og proklamerede: „Så piger, nu smider vi tøjet!!“ Der blev dødsens stille i rummet for et kort øjeblik, indtil Pia rejste sig op og selv tog tøjet af. Jeg tænkte „Hvad så – jeg kan jo dårligt onanere med tøjet på“, og rejste mig ligeså og lagde mit tøj i en sirlig bunke ved siden af min måtte, greb et tæppe og draperede det omkring mine hofter i siddende skrædderstilling. De andre fulgte trop, lidt tøvende og baksende med saronger og morgenkåber.

„Vi starter med en åndedrætsøvelse der hedder 'Breath of Fire'“sagde Pia og begyndte at demonstrere funktionen.

Hun begyndte at trække vejret hurtigt gennem næsen og bruge underlivet som blæsebælg. Omkring mig begyndte de andre at efterligne og snart sad vi alle og pumpede luft gennem næsen, det bedste vi havde lært. „I skal klemme skedemusklerne sammen i takt med åndedraget“ fnyste Pia ud mellem læberne og vi prøvede ihærdigt at få alle muskler til at følge samme takt, medens sveden begyndte at gøre huden fugtig. Jeg begyndte at blive svimmel og ør i hovedet. Hele min krop føltes i pausen som om den havde været brugt som punchingball, og jeg knækkede forover på måtten for at strække mig. Jeg havde efter anden omgang den samme følelse i kroppen, som havde jeg netop fået en orgasme og lå svedig og gabte.

Vi skulle nu i gang med en anden Yogaøvelse: „The Posture of the Goddess“ - den er svær at beskrive, men vi lagde os med fødderne mod hinanden, hælene med en ½ meters afstand til balderne, spredte meeget langsomt benene ned mod gulvet, hvorved vi kun tog 1–2 mm. ad gangen og op igen, mens det dirrede herligt forløsende fra flere punkter. I alt to gange nåede jeg at få benene til at makke nogenlunde ret, medens mine lår –, og mavemuskler indbyrdes kommunikerede på et ret forræderisk plan. Jeg hørte dem sige ting som: Nu går hun da helt over gevind, skal vi ikke bare boykotte det hele ?Men kroppen holdt ud og jeg havde en følelse af total lystfyldt afslappelse i kroppen.

Jeg følte en ro inden i mig og var så vidt parat til, hvad end Pia nu ville byde os. Jeg blev ikke skuffet; Pia hentede et spejl, satte sig med spredte ben foran spejlet ved en lampe med godt lys - nu skulle vi kigge på kønsdele! Hun bad os komme tæt på, så vi kunne se med. Hun kaldte det 'Genital appreciation, – show and tell' som Betty Dodson havde lært hende. „Kan I se noget alle sammen“ – spurgte hun – og det kunne vi da. Pia spredte sine kønslæber og begyndte at fortælle os om sit skød og hvordan hun er indrettet. Jeg var den næste til at overtage hendes plads og snart sad jeg, med fingrene omkring mine kønslæber, mens Pia dirigerede og kommenterede i positive vendinger. Jeg fik fundet min klitoris og ved hjælp af mine ringe i læberne, trukket de indre læber fra hinanden, så vi kunne se de små kirtler, der producerer den væske, hvorfra de såkaldte „våde orgasmer“ eller „plaskeorgasmer“ kommer, akkompagneret af Pias fine kommentarer. Det var første gang jeg fik set mit skød på den måde, og jeg glemte fuldstændig, at jeg havde tilskuere. Jeg sad bare og nød synet af mit smukke skød. Hmmm. Er der noget at sige til, at mænd så gerne begraver deres tunger, fingre, hoveder og pikke i det?

Vi fik alle beundret hinandens skød, fisser, kønsdele, vulvaer, kusser, kvindekøn – kald dem, hvad I vil – de var alle vidt forskellige og på hver sin måde et smukt lille kunstværk. Det betød virkelig en forandring i, hvordan vi hver især opfattede os selv forneden – en megaforandring til det bedre.
Klokken var blevet 18:00 og vi begyndte at pakke vores ting og tøj sammen. Nogle skulle i sommerhuset, andre hjem til børn og mand – men dagen efter skulle vi jo fortsætte.

Resten af os gik på tyrkisk restaurant og fik rigtig god mad, akkompagneret af mange uformelle snakke om alskens kvinderelaterede emner. Vi fik leet og grædt sammen over, hvordan det er med kvindeliv. Der var undervejs en herlig afbrydelse, da en smuk mavedanserinde optrådte i ti minutter for os. Dybden og fortroligheden var der virkelig, ovenpå den første dag på kursus. Herligt – virkelig en god aften – en fin afslutning på en pragtfuld dag.

Dag 2 på orgasmekurset

Da jeg ankom om søndagen, denne gang uden forsinkelser, sad Pia fordybet i samtale med en journalist, der havde bedt om et interview og nogle fotos til en reportage til sin avis omkring orgasmer og lyst. Så medens vi kvinder langsomt dryssede ind og fik skænket os en kop te, sad Pia og fortalte i komprimeret form, hvad vi dagen før havde lært. Det gik op for mig, mens jeg lyttede, at Pia rummer en umådelig stor viden og en dyb kærlighed.

Efter 1 times tid med 'siden sidst runde' og mange ekstra spørgsmål fra journalisten, blev vi endelig alene og kunne fortsætte hvor vi dagen før havde sluppet. Stemningen var stadig ubrudt - som havde al den varme og intensitet, vi dagen før havde opbygget, ikke sluppet sit greb om rummet og holdt os i en betryggende omfavnelse.

Pia gik straks til sagen og opfordrede os atter til at lægge tøjet og begynde de indledende afslapningsøvelser. Vi satte os, denne gang langt mere afklarede over vores nøgenhed, i skrædderstilling på måtterne og begyndte igen på øvelsen „Breath of Fire“. Igen følte jeg efter kort tids heftig vejrtrækning, ilten hamre rundt i mit blod – en let svimmelhed og kildren i kroppen satte ind og sveden brød ud af mine porer. Følelsen af kort forinden at have oplevet en orgasme bredte sig igen i mit indre og jeg knækkede forover på måtten, hvor jeg lå og gispede efter vejret. Vi fortsatte med den anden Yogaøvelse: „The Posture of the Goddess“, til lår- og mavemuskler rystede og tillod os derpå nogle minutters hensynken i sig selv med lukkede øjne.

Pia hentede os, med en stemme fuld af iver, tilbage til overfladen, da hun med et smil opfordrede os til at udsøge os, hver sin vibrator og en dildo. Nu skulle der onaneres! Vi kiggede forlegent og let grinende til hinanden, hvorpå vi med øjne, der lyste som en barns, i en legetøjsforretning, kastede os over det nye legetøj.

Da vi alle havde udsøgt os de objekter, vi mente ville være passende for at stille vores begær og nysgerrighed, fortalte Pia os, at hvis vi, efter den første orgasme, lagde hånden over skødet og lod vibratoren blive ved at køre på langfingerens kno, kunne vi vedligeholde ophidselsen uden at irritere den følsomme og blodfyldte klitoris. Derved ville spændingen bibeholdes i kroppen og ikke abrupt blive stoppet. Orgasmen kan derved forlænges betragteligt.

Jeg selv havde udsøgt mig den samme „dildo“ som Betty Dodson havde arbejdet med i sine film; en slags metalstav med kugler på enderne. Den lignede mere en morter og var meget tung; Pia kaldte den for en „barbell“ – en barklokke. Derudover havde én af Pia's vibratorer – et stort tungt apparat med to hoveder og egentlig beregnet til sportsmassage – gjort mig nysgerrig og mit valg var derfor faldet derpå.

Pias instruktioner fulgte os godt på vej. Jeg lænede mig tilbage op af en søjle, spredte benene og begyndte at massere mine kønslæber med en creme af mandelolie og glidecreme, medens Pia, der brugte sin egen krop som demonstrationsobjekt, sad foran os og viste os, hvordan vi kunne optimere følelsen, varmen og lysten i vores vulvaer.

En sagte summen af vores kroppe, der begyndte at give efter for følelserne i vores skød, begyndte at fylde rummet og de små tilbageholdte gisp, var tydelige tegn på, at vi alle havde opgivet at være generte og accepterede vores fælles tilstedeværelse i en situation så intim.

Jeg lukkede øjnene og tændte for vibratoren – satte forsigtigt dens vibrerende hoved på min klitoris og følte sensationerne af lyst og liderlighed skyde igennem mig, medens jeg med min anden hånd holdt mine kønslæber spredte og blottede min klitoris. Jeg kunne ikke se de andre kvinder, men jeg kunne tydeligt høre deres lyst og deres vibratorer.

Det var fantastisk – her lå vi – vildtfremmede kvinder, nøgne og med spredte ben og åbne skød foran hinanden og onanerede – og vi nød det! Jeg hørte kvinder på forskellige stadier af lyst og vejen mod orgasme ligge og hulke og stønne, sukke og jamre, sætte lyd på deres oplevelse.

Jeg lukkede af for de andres tilstedeværelse og koncentrerede mig om min egen lyst og blev prompte belønnet af de første små trækninger i skeden. Jeg gik ind i følelsen og huskede Pias ord om, at knibe skedemusklerne sammen, når „han“ trak sig tilbage og slippe dem når „han“ trængte ind.

Der manglede ligesom noget, og jeg kom i tanker om Betty´s „barbell“, der stadig lå ved siden af mig på håndklædet.

Jeg lagde mig ned og kørte langsomt spidsen af den tunge kugle mellem mine kønslæber og lod følelsen forplante sig i mig. Min grådighed tog overhånd og jeg lod hele „dildoen“ synke dybt i min skede, alt imedens jeg med den anden hånd dirigerede vibratoren på min kilder. .. eller sku' jeg sige vagina og klitoris? – Nej, ikke lægelatin!

Mit åndedrag blev hurtigere og jeg kneb og slap medens mine fantasier kørte på højtryk, da jeg hørte nogle af de andre kvinder „synge“ deres første orgasmer ud i rummet.

Min klitoris pumpede, min skede trak sig sammen og pludselig spændte hele min krop sig – kun for at give slip, da min ryg spændte sig i en bue og jeg hørte mig selv ligge og stønne: ja, ja..jaaaaa! Og min orgasme væltede ud af mig, vådtede mit håndklæde og skyllede gennem min krop og sendte mig ud af verden for et kort øjeblik.. Ikke noget at sige til, at man kalder orgasmer for: „den lille død“. Jeg gjorde som Pia havde lært os, lagde hænderne over mit skød, trak vejret dybt og hurtigt, lagde vibratoren på min langfinger, sådan at følelsen ikke var for intensiv, men heller ikke væk.

Jeg holdt øjnene lukkede og blev i fantasien – lod orgasmen køre i mig, kun for at føle den synke ned i min klitoris igen. Dette gentog sig to gange, hvoraf jeg sammenlagt oplevede at have to „våde orgasmer“. Efter lydene fra de andre kvinder at tyde, havde de også deres fornøjelse og sammen oplevede vi at skille os af med usikkerheden om vores krop, at kunne acceptere andre i vores lyst og seksualitet – det var så enestående, at jeg efter min første orgasme, faktisk sad og græd af den befrielse af hæmninger og af glæde over, at have overvundet en barriere.

Men legen var ikke forbi endnu. Efter at vi havde delt oplevelsen af frigørelse for hæmninger, blev vi først rigtigt hæmningsløse og begyndte at afprøve alle de forskellige vibratorer og dildoer vi havde samlet – legetøjet blev rengjort med sprit og vi delte og oplyste, lo og pjankede. Vi fik også afprøvet en creme, der skulle virke, som Viagra gør på mænd. Den varmede gevaldigt op i kønslæberne og fik safterne til at flyde, så jeg ikke kunne modstå og måtte have en tube med hjem.

Jeg vil ikke fortælle om alle de forskellige vibratorer, dildoer og andet legetøj vi prøvede. Tand-elastik til brystvorter f.eks.. Dildoer med et enormt hoved, der præcis passede op til at fylde det lille hulrum først i skeden og som vibrerede absolut eminent, buttplugs, kugler og marmor-æg!! Ladies – lad mig lige her indskyde, at det næste jeg gjorde, var at købe et af disse her marmor-æg og skynde mig hjem for at lægge det i sprit, smøre det ind i olivenolie og trykke det op i skeden. Det arbejder med skedemusklerne og giver en utrolig bevidsthed om sit køn, rent faktisk har jeg vænnet mig til at gå med et, når jeg er hjemme.

Dagen var ved at gå på hæld og vi alle havde en meget intens følelse af at have oplevet noget vigtigt nyt og delt det med hinanden, hvorfor vi var lidt uvillige til bare at gå fra hinanden. Lad os gå ud og få noget at spise sammen - foreslog vi næsten alle i én mund! Vi var så glade !!Pia fik hurtigt arrangeret plads i en græsk restaurant, byens bedste i græsk mad, og vi gik i gang med at pakke vores kufferter og legetøj sammen. Vi sad derefter i mange timer på restauranten med nogle flasker rødvin, dejlig mad og nød hinandens selskab - delte atter vores oplevelser med hinanden, og fik sådan plads til at lade de mange timer, vi havde tilbragt med hinanden, finde et roligt glad sted inden i os. Det var en pragtfuld oplevelse - med dejlige mennesker og gode vigtige erfaringer, jeg ønsker alle mine medmennesker også skal få del i.

Jeg vil igen opfordre alle M/K, der har lyst til at optimere deres seksualitet og lyst, til at besøge Pia's homepage: www.seksualterapi.dk læse den og se, om ikke Pia har noget, de kan bruge til at berige deres eget seksualliv. Sidst, men ikke mindst, en stor tak til min veninde, der gav mig mulighed for denne oplevelse, og til Pia, der med rette kan kaldes en autoritet, hvad orgasmetræning og seksualterapi angår, og som værende en storsindet, varm kvinde, jeg med glæde omfavner og kalder veninde. Jeg har fået rigtigt meget værdifuldt fra hende!