Få flere og bedre orgasmer

Individuel undervisning i, hvordan få du får bedre orgasmer.

Indhold

Ét videoforedrag plus en personlig del: to timer for mænd og tre timer for kvinder.

Generelt

Det er normalt nok med ét kursus, men du kan altid købe mere tid. Efter et halvt år, er det en god idé at gentage kurset, eller gå videre med en af mine OrgasmeWeekender.

Kurset starter med et videoforedrag, hvor du vil blive introduceret til de metoder jeg underviser efter. For kvindelige kursister, vil videoforedraget samtidig være en introduktion til det det videre forløb.

Den personlige del, foregår en anden dag på et tidspunkt vi har aftalt.

Mand, 2 timer

I den personlige del. vil du blive instrueret i:
  • Hvordan du kan træne dig op til at rumme større mængder af liderlighed uden at miste den
  • Hvordan du kan adskille orgasme og udløsning fra hinanden, så du kan få flere tørre orgasmer før du vælger at sprøjte
  • hvordan du bevæger dig fra små korte udløsninger til dybe orgasmer – multible orgasmer og til timelange ekstasetilstande.
I tilgift får du en fast, sikker og aldrig mere svigtende rejsning og intense orgasmer. Det tager et halvt til halvandet år at træne op.

Kvinde, 3 timer

I den personlige del, vil vi tale sammen om dit sexliv før og nu og vi vil se på/beundre kønsdele, så jeg er sikker på, du kender dig selv anatomisk og værdsætter dit køn. Dernæst ser vi på, hvordan du gør nu, og om du får gode orgasmer eller bare nogen små.

Jeg instruere dig herefter i flere måder, nye færdigheder, og hvordan du aktivt dynamisk lærer at bruge alle dine indre virkemidler: Knibeøvelser, hoftevip og lyd på åndedrættet.