Sagt af mænd om orgasmetræning, mande weekendkursus m.m.

Peter, 52 år, alternativ behandler, Århus: Kære Pia, Tak for en absolut anderledes weekend! Det var spændende at være i et forum, hvor vi, os mænd og dig som kvinde, Pia, frit kunne tale om vores seksualitet, vores lyst og drømme, og vores problemer.

Dit ønske for at befordre vores sexliv, din passion for at lære os i at åbne de seksuelle gaver, vi har, bruge dem på os selv og dele dem med vores legekammerater, gjorde kurset levende. Og det at høre, hvordan andre, er i deres seksualitet er virkelig en gave. Tak skal I have, alle sammen!

En absolut anderledes weekend med praktiske nede-på-jorden løsninger til et rigtigt lystfuldt sexliv. Kein hokus-pokus, nur ein bischen træning… af den gode slags! Tak til alle mændene og et kæmpeknus til Pia.

Peter, 39 år, tekniker, Brønshøj: Jeg har haft fornøjelsen af at være på orgasmekursus for mænd. Vi var 6 mænd på kurset med forskellige erfaringer, og jeg er helt sikker på at vi alle fik ny viden, som vi kan bruge. Der kom a-ha oplevelser fra flere af os.

Kurset burde egentligt have undertitlen „lær at få og give flere og bedre orgasmer“, da det er kursets hovedtema. Det handler nemlig både om kvindens og mandens nydelse og orgasmer, og Pia giver mange værktøjer til at forbedre det.
Hvorfor tage et kursus i seksualitet og orgasmer som mand, er det ikke bare noget en mand kan? Nej, sex er noget tillært, og det kan altid forbedres.

Sammenlign det med dette: hvorfor f.eks. tage en årelang uddannelse som tømrer/murer, kan alle ikke bare bygge et hus, hvis de får materialerne til det? Vi har fået "materialerne" til en fantastisk seksualitet i fødselsdagsgave, men ved vi egentlig hvordan vi får det bedste ud af det? Forældre og skole er som oftest dårlige til seksuel oplysning, og kærester/elskere er det faktisk også ofte, mange ved ikke nok og er ikke meget for at tale med deres partner om det. Holdningen er ofte, at det med sex finder man nok selv ud af. Vi mænd skal også på overfladen give udtryk for at vi bare kan det der med sex. Men stiller man ingen spørgsmål, får man ingen svar. Søger man ikke ny viden, får man den ikke. Hvor mange år er det ikke lige vi bruger på uddannelse? Hvor lidt tid er det egentligt vi i sammenligning bruger til seksuel uddannelse? Det er ikke meget, selv om sex er noget vi går og bruger meget tid og energi.

Vi talte på kurset om vores forskellige udgangspunkter, problemer, ønsker og erfaringer.
I begyndelsen var det svært at åbne over for hinanden, men der opstod hurtigt fortrolig stemning, så vi følte at vi kunne snakke åbent og uden filter. Der er tavshedspligt. Pias stærkt smittende entusiasme og optimisme er med at skabe en rigtig god stemning på kurset.

Da det jo er et orgasmekursus er fokus lagt på det seksuelle, men Pia tager også psykologi og samfundsmæssige værdinormer op som vigtige emner, da det jo er relateret. At hun også er psykoterapeut er absolut en fordel, da seksualiteten foregår meget oppe i hovedet og bremses ofte der. Nogle mænd kommer for hurtigt, nogle har svært ved at komme eller har rejsnings- og præstationsproblemer. Pia giver meget brugbare værktøjer til disse problemer blandt meget andet, og jeg er overbevist om, at det vil virke, hvis man selv er indstillet på at tage det til sig og gøre en indsats.

Der var en god gennemgang af mandens og kvindens kønsanatomi, Det er vigtigt, så man ved præcist, hvor man skal stimulere. Det var den mest detaljerede gennemgang, jeg nogensinde har fået, og Pia brugte rigtig gode skitser til illustration.

Alle kan lære noget på kurset, uanset hvor erfaren man er. At have årelange forhold eller mange partnere betyder jo ikke at man ikke kan lære nyt. Pia talte også om, at vi alle har fået mange fødselsdagsgaver, og vi har flere vi ikke engang har åbnet endnu. Det skal vi se at få gjort, jo før jo bedre. Nogle af de guldkorn som Pia giver på kurset er multiorgasme-træningsprogrammet og metoder til at skrue op og ned for seksuelle stimuli. Jeg er selv gået i gang med træningsprogrammet til at blive multiorgastisk. Det kræver ihærdighed og tålmodighed, men der er en stor gulerod at få når det lykkes.

Pia skubber til gængse fordomme og værdi-normer. Jeg har indset, at jeg har nogle normer og idealer, der ikke er mine egne, men er samfundsmæssige værdinormer/idealer, og at nogle af dem bare er en sten i skoen.

Jeg ville ønske, der var flere, der er så fantastiske mennesker som Pia, så ville vi have et bedre samfund og flere glade mennesker, som nyder deres liv og deres seksualitet. Pia gør et godt og nødvendigt arbejde for at forbedre menneskers seksualitet og dermed også deres livskvalitet. Det har haft en overordentlig kraftfuld effekt på mig. Jeg vil gerne sige 1000 tak til Pia for det, keep up the good work! 

Mikkel, 31 år, IT konsulent, København: Jeg har længe overvejet om jeg skulle tage på mandeweekend hos Pia Struck, som jeg har kendt gennem en årrække. Efter en del overvejelser, og et sexliv, som godt kunne bruge et pift opad, valgte jeg at tage en snak med Pia, og blev tilmeldt en mandeweekend – få bedre orgasmer og bliv multiorgastisk mand. Ventetiden var rimelig lang, da jeg tilmeldte mig i god tid, så jeg havde god tid til at lade fantasien køre – og det var ikke så få forventninger (både positive og negative) jeg mødte op med den fredag eftermiddag kurset startede. Jeg kom lidt sent, og i lokalet sad fem andre tilsyneladende normale mænd og Pia.

Vi skulle starte med at se en række videoer om kvinders kønsdele, og hvordan kvinder havde svært ved at få orgasmer. Videoerne var lidt langtrukne, men meget interessante, da det bestemt ikke er noget som den danske seksualundervisning normalt viser. Undervejs i videoerne afbrød Pia de stønnende kvinder, og fortalte objektivt og informativt omkring kvinders seksualitet, og hvordan vores kønsorganer og kønsdrift er skruet sammen. Videoseancen sluttede sent fredag, og jeg kunne begive mig hjemad fyldt med nye indtryk omkring min og andres seksualitet. Dagen var overstået – og det var ganske ufarligt.

Dag to – lørdagen startede lidt efter frokost, og var en længere diskussion os mænd iblandt, omkring hvorfor vi var her, hvad vi ville opnå. Det var ganske lærerigt at høre hvad andre mænd tænkte, og at de tanker man havde, var ganske normale i mændenes verden, hvilket er interessant i forhold til den sygeliggørelse der sker af mænds seksualitet for tiden. Alt er overgreb mod stakkels og forsvarsløse kvinder – det er altså en sandhed med modifikationer. Nå – tilbage på sporet. Pia gennemgik multiorgastisk mand træningsprogrammet og vi lærte en masse om kroppens mange virkemidler til at få en væsentligt mere ekstatisk seksualitet. Vi gennemgik en del mere teori omkring vores kønsorganers opbygning, og talte omkring forskellige seksualiteter. Det var en meget lærerig og spændende dag.

Dag tre, var en dag vi mænd frygtede. Vi startede med at se en video omkring onaniteknikker på pikken og for mænd. Det var ganske interessant at se disse teknikker, som var ligeså varierede og forskellige som der er mænd i verden. Efter denne opvarmning skulle vi selv prøve det af – og det var bestemt ikke noget vi mænd var trygge ved. Pias kæreste, Morten, var nu stand in for Pia, som gik en tur, og efter en længere snak omkring nøgenhed og seksualitet, lavede vi en kønsdelsbeundring – vi kiggede rent faktisk på hinandens kønsdele (på afstand selvfølgelig), og hvor var det dog fantastisk at finde ud af at jeg var helt normal – både hvad angår størrelse og tanker omkring at være nøgen med andre mænd. Derefter afprøvede vi nogle kraftige vibratorer på pikken, og onanerede på os selv i en rundkreds – ingen behøvede at komme – og heller ingen gjorde det vist. Dertil var situationen nok lidt for speciel. Vi rundede af med at tage tøjet på igen, og brugte noget tid på at tale om oplevelsen – ALLE mænd havde en positiv oplevelse ud af det, og var meget glade for at have prøvet det. Pia kom tilbage og gav endnu mere input før vi afrundede. Dagen sluttede, og jeg tog hjem med en følelse af at være blevet meget mere sikker på min heteroseksualitet, og med en masse gode idéer og inspiration til kæresten derhjemme. Mine varmeste anbefalinger til dette kursus.

Povl, 52 år, miljøkonsulent, Allerød: Jeg var i en fase i livet, hvor jeg følte mig usikker, fantasiforladt, trængte til ny inspiration, nye indsigter, og hvor det gik op for mig, at jeg alt for længe havde fornægtet at udvide min seksuelle horisont. Orgasmekurset hos Pia indfriede til fulde mine forventninger om at få den seksualundervisning, jeg aldrig fik i skolen m.v.

Det var vildt grænseoverskridende for mig og en vidunderlig frigørelse fra indgroede tabuer sammen med 6 andre mænd bl.a. at se videoer om kvindens orgasme, lære at sprede min egen onaniteknik til energi i hele kroppen, lære at udnytte blærehalskirtelens potentiale både hos kvinder og mig selv og se hvordan man kan gi kvinder sprøjteorgasme.

Den indbyrdes ærlige udveksling af erfaringer og problemer mellem deltagerne var en varm og meget berigende oplevelse. Og til min overraskelse var det ekstremt befriende og naturligt at sidde i rundkreds og tale om sine egne og de andres kønsdele og praktisk indøve Pias metoder til større selvnydelse. Det er længe siden, jeg har haft det så fornøjeligt.

Det er en underdrivelse at sige, at min bevidsthed om det virkelig liv flyttede sig lysår i løbet af weekenden. Og jeg ser misundelsen i mandlige og kvindelige venners øjne, når jeg fortæller om oplevelserne, og hvor meget rigere, jeg blev. Tak til Pia for at have ændret min livsholdning så meget på så kort tid ! Hvor ville jeg ønske, jeg havde været på dit kursus for 20 år siden....  

Jonas, 37 år, tekniker, København:  Jeg havde i nogen tid haft en fornemmelse af, at jeg havde brug for en ny udvikling i mit liv. Jeg ville lære noget nyt og helst noget om mig selv. Jeg mødte Pia Struck i København en dag, jeg var ude at gå en tur. Da jeg kom hjem, læste jeg Pias internet-side og tænkte, at her var måske en person, der kunne hjælpe mig.

Jeg var lidt nervøs, da jeg ringede for at melde mig til kurset men da jeg tog derhen, glædede jeg mig som et lille barn på juleaftens dag.

Fredag aften er video-aften. Jeg lærte en masse om kvinder, ingen andre mennesker nogensinde har kunnet eller turdet fortælle mig uden at stå og mumle, fnise og springe over en masse gode ting. Her bliver den gode viden formidlet på den måde, vi alle burde lære om seksualitet. Det er smukt og det går rent ind.

Lørdag og søndag er det egentlige weekend-kursus. Det handlede om os som mænd og om vores seksualitet. Vi fik en masse gode tips og teknikker til at få et meget bedre sex-liv, såvel med en partner som med egen hånd, eller rettere egne hænder. For ud over at jeg har lært, hvordan vi er sat sammen, har jeg også lært at få mere nydelse ud af det – en meget bedre nydelse. Jeg er allerede en flittig bruger af mange af de teknikker, jeg har lært på kurset, omend jeg stadig har en udfordring i at få de rigtig gode lyde med. Pia Strucks kursus har hjulpet mig med at løfte min viden om mig selv som et seksuelt individ. Og min selvtillid er fulgt med opad.

Arne, 39 år, slagter og landmand, Brønderslev: Hej Pia. Tak for sidst, Det var meget hyggeligt at være over hos jer, Pia og Morten. Og tak for et godt kursus, som jeg har lært en masse af. Jeg er begyndt at træne at bruge de fif som jeg fik at vide af jer, men det var lidt svært at komme i gang. Jeg røg ind i en uge, hvor jeg slet ikke havde lyst til at lege med mig selv. Men er kommet igang igen. Jeg bruger de knibeøvelser mange gange om dagen + åndedrættet, det hjælper. Og det har også hjulpet, når jeg er sammen med min veninde, hun siger at hun kan mærke en forskel og hun roser mig, fordi jeg bruger åndedrættet. Det gjorde jeg ikke før og hun blev glad da jeg gav hende en sprøjteorgasme, så jo, jeg har lært lidt (smiler) glæder mig meget til den dag hvor jeg bare kan det der (smiler) mere kan jeg ikke sige lige nu. Et stort knus til jer begge to, fra nordjyden

Hans, 34 år, tømrer, Bornholm: Jeg har det problem at jeg meget sent er kommet i gang med det seksuelle, og faktisk kun har haft én kæreste i kortere tid, og dette forhold gik ikke så godt, da jeg fik udløsning straks efter at have fået rejsning. Så efter flere år, hvor jeg ikke rigtig har haft mod til at forsøge at få en ny kæreste/kaste mig ud i det seksuelle univers, tog jeg mod til mig og tilmeldte mig et kursus hos Pia Struck, en orgasmeweekend kun for mænd.  Jeg synes ikke at en telefonsamtale om noget så vigtigt ville være det rigtige, så hellere deltage i et kursus.

Efter have tilmeldt mig kom dagen, da kurset skulle starte og det var med mange sommerfugle i maven, at jeg fandt opgangen i Jorcks Passage, men jeg var da glad for, at stedet trods alt ligger så anonymt, så efter at have nået 4. sal, bød Pia mig velkommen, og mange af mine sommerfugle i maven forsvandt, for Pia er utrolig sød og imødekommende, således at jeg straks følte, at det både var et sagligt og fortroligt kursus jeg var mødt op til. Vi var i alt 4 mænd der var mødt op til dette kursus og allerede i løbet af fredag aften, hvor vi så tre film omkring den kvindelige orgasme, opstod der en fortrolig stemning blandt deltagerne, og Pia forstod at tage noget af vores nervøsitet væk.

Vel mødt om lørdagen, startede vi med en gennemgang af deltagernes erfaring/forhåbninger på det seksuelle område, hvor Pia med stor dygtighed spurgte ind til forskellige ting, dog under hensyntagen til hver enkeltes blufærdighed. Herefter gik selve undervisningen i gang, i hvordan man optræner sin bækkenbund, samt optræning af evnen til at kunne rumme større seksuel energi, hvorefter der blev talt om det at sammenkoble disse ting, således at en hver mand efter nogle måneders træning, vil kunne opnå at kunne holde hele natten, hvis det er det han ville. Desuden blev en række teknikker til at øge orgasmens kraft til hele kroppen gennemgået, og hvorledes man kunne regulere

søndagen var det så tid for at afprøve nogle af teknikkerne i praksis, samt en mere generel orientering om, hvilke måder en mand også kan blive seksuelt stimuleret på.

Så alt i alt et rigtigt godt kursus, hvor jeg opnåede hvad jeg kom for, nemlig at få nogle brugbare teknikker at arbejde videre på, samt et kærligt spark i den rigtige retning, således at jeg som mand igen kan få lyst til at finde mig en kæreste, uden at være bange for, at den går alt for tidligt. Det var imponerende at se, hvorledes Pia forstod at lede kurset, således at alle følte sig godt tilpas og at alle uanset seksuel erfaring fik noget godt ud af kurset.

Personligt har det givet mig troen tilbage på, at jeg nok skal få et godt sexliv med en ny kæreste, efter lidt tid med de øvelser, som vi fik forklaret under kurset, som faktisk ikke er svære at træne i, så nu må fremtiden bare vise hvor vidunderligt det kan blive.

Mogens, 43, år, IT-konsulent, Birkerød: Efter at have deltaget i Pia Strucks orgasmekursus for mænd står jeg med en fornemmelse af, at alt dette her burde jeg havde vidst allerede som 14 årig. Hvor meget sjovere havde de sidste 20 år været, hvis ikke jeg havde været henvist til at finde ud af det hele selv?

Selv her i vores vestlige sekulære samfund er sex et meget tabubelagt område. Vi trækkes stadig med den fremmedgørelse fra vores kønsdele, lyster og seksuelle muligheder som visse seksualforskrækkede religioner har indprentet i os. Trods måske gode intentioner har forældre og lærere været for blufærdige og for uvidende til at formidle den viden om og forståelse af seksuallivets glæder som alle voksne mennesker burde være i besiddelse af. Ikke bare for at være glade og lykkelige, men også for at undgå mange af de traumer og begrænsninger som blufærdigheden forårsager.

Pia Struck formår at skabe en stemning af accept og fortrolighed, hvori hun formidler viden om mænds og kvinders seksualitet. En viden der kan anvendes både til onani og til partnersex. Selv om man kan læse sig til det meste af det i bøger om emnet, er den koncentrerede form det fremstilles i under kurset transformerende i en grad som aldrig kan opnås ved at læse en bog. Særligt er hendes bredt favnende accept af enhver form for seksualitet, der foregår mellem samtykkende voksne, befordrende for læringsprocessen.

Hun åbner dørene for et væld af muligheder. En bred palet af seksuelle virkemidler, som kun kan gøre ens sexliv mere intens, berigende og sjovere.
Men kurset er i sig selv mere end den faglige viden, Pia Struck formidler. Noget af det mest befriende jeg oplevede under kurset var at kunne snakke med andre mænd om seksuelle oplevelser, fantasier og fremgangsmåder uden præstationsangst og normalitetskrav.

Som deltager på Pia Strucks orgasmekursus for mænd kan jeg kun sige, at sådan et kursus burde være obligatorisk for alle unge mennesker (af både han- og hunkøn) når de fylder 15 år.

Hanne, 46 år, politibetjent, Birkerød: Kære Pia, Min mand har været på weekendkursus hos dig. Dit allerførste weekendkursus kun for mænd for halvanden måned siden. Han havde ikke så meget seksuel erfaring da vi indledet vores forhold, og jeg har gjort hvad jeg kunne for at lære ham op seksuelt. Men din weekend Pia, DET SLÅR ALT. Han kom hjem søndag aften, og vi snakkede til langt ud på natten. Da han bollede mig mandag morgen, var det ti tusind, million, milliard gange bedre end i de otte år vi har været sammen. Han satte lyd på, han var blevet udtryksfuld, og meget mere dynamisk med at skifte stillinger og gøre noget fedt anderledes. Du har løftet vores sexliv op til nye højder, og gjort vores parforhold væsentlig mere langtidsholdbart. Han er blevet meget mere kreativ og legende, og tager flere chancer, med at prøve noget nyt med mig.

Tak skal du ha´ Pia, fremragende gjort - keep up the good spirit. Jeg vil anbefale alle normale parforhold, der er mere end tre år gamle, hvor der er gået sutsko i parforholdet, at komme på kursus hos dig, for det har virkelig betydet et løft i vores evne til variation og mangfoldighed. Og vi har fået et meget mere nuanceret sprog til at kunne tale om seksualiteten. Det har højnet vores seksuelle livskvalitet dramatisk, og dette skaber positive forandringer i alle andre områder af vores hverdag.

Niels, 45 år, selvstændig, København: Kære Pia, Det har været en stor glæde til at deltage i dit første weekendkursus kun for mænd. Vi var 6 meget forskellige mænd med fin aldersspredning, som lærte meget ved at lytte til hinanden.

Jeg havde mødt min nye kæreste meget kort tid før jeg deltog. Jeg må sige, at kurset har været en lærerig og inspirerende oplevelse, som jeg føler, at jeg har haft gavn af lige siden i forholdet til min kæreste. Jeg havde indtil da overhovedet ikke været vant til at tale om mit sexliv, ikke med mandlige venner og slet ikke med kvinder! Nu oplever jeg at jeg har nemmere at tale åbent om seksuelle emner. Kurset har på en måde styrket min maskuline selvfølelse.

Specielt bækkenbunds- og onanitræningen er noget, som jeg kan anbefale til andre mænd. Det krævede godt nok en vis koncentration og fokus over en hel weekend at deltage. Det var en grænseoverskridende oplevelse at åbne op og begynde at tale med andre mænd om mit sexliv på kurset. Samtalerne mændene imellem føltes mest som positive oplevelser og de løste op for nogle hæmninger, som jeg måske burde have smidt overbord allerede for 25 – 30 år siden. Men hellere sent end aldrig – og for sent er det først, når låget bliver skruet fast over én.

Odd, 38 år, sagsbehandler, Kristianssand, Norge: Kjære Pia, Takk for et flott kurs – dit første weekendkurs kun for mænd. Vi var 6 mænd med meget forskellige livshistorier. Jeg trivdes med kombinasjonen mellom film, undervisning, samtale og diskusjonene vi hadde sammen. Jeg lærte mye nytt om kvinnens anatomi og hvordan jeg bedre kan tilfredstille en kvinne. Jeg kjente meg igjen i, hvordan jeg spenner meg eller på andre måter ødelegger for å gi meg selv gode orgasmer.
Å få fokus på hvor mange strenger vi har å spille på seksuelt var en oppvåkning og en reise tilbake til følelsene og nysskjerrigheten jeg hadde på egen kropp i ungdomsårene, men som senere er fortrengt vekk i en travel hverdag.

I løpet av kurset opplevde jeg en bedre føling med kroppen min og fantasiene mine. Orgasmene mine er i etterkant av kurset sterkere og jeg har mer seksuell følelse i kroppen.

Jeg har begynt på treningsprogrammet, og jeg kan etter knappe to uker merke forskjell i kontrollen jeg har over orgasmene, det gir inspirasjon til å trene videre. Seksualiteten min er blitt friere og mindre skamfull, spesielt onani og analsex, det er deilig å bytte ut skam med frihet og kurset ditt hjalp meg med dette. Jeg er blitt nysskjerrig på seksualiteten min igjen og har lyst til å utforske seksualiteten min som på mange måter de seneste årene bare har gått i dvale og har ført til savn og tristhet i meg. Jeg er takknemlig for å ha fått hjelp til en ny start. Jeg avslutter som jeg begynte, med å takke for et flott kurs. Det var absolut flyturen værd. Klem fra Odd/Norge  

Kim, 63 år, overlærer, Gentofte: Kære Pia, Jeg har lyst til at skrive til dig og sige dig mange tak for den gode samtale/orgasmekursus en mandag først i juni. Det er en af de terapeutiske samtaler, der vil blive stående i min hukommelse. Det var sådan, at efter at jeg havde læst din hjemmeside, var jeg sikker på, at et møde med dig ville få stor betydning - du var lige den person, jeg havde ledt efter.

Forstå mig ret, når jeg siger, at jeg skammede mig lidt på mit køns vegne: Der sad jeg, en mand på 63 år og hørte på, hvor David hentede øllet (nej, Pia havde hentet orgasmen, også til mænd). Mine tanker har tit kredset om orgasmens betydning, og jeg har læst en del om det. Jeg har beskæftiget mig meget med terapi og massage, og jeg har hele tiden haft en fornemmelse af, hvor målet var, men jeg kunne ikke få det konkretiseret.

Pia, du har en glad og frisk måde at gå til emnet på, og det gjorde det let for mig at fortælle om min seksualitet. Samtidig med dine informationer om orgasme kørte en masse billeder inde i mit hoved af mine seksuelle op- og nedture, drømme og realiteter samt et vist raseri: Hvorfor helv. . har det været svært for mig, hvorfor alle de benspænd og hvorfor blev tingene ’dengang’ ikke sagt, som de var osv.

Det var ligesom om, at du fik åbnet et vinduet til et lukket rum i mig, og mit livs notater fløj ud af vinduet. I begyndelsen var det problemstof, der stod på dem: Orgasmen, det er den virkelige og forfulgte uskyldighed i denne verden. Vis mig en religion, en politisk ideologi eller bare en almindelig borgerlig opdragelsesform, der værdsætter onani! Nej, den er ugleset alle vegne. Ethvert sted, hvor magtsystemer opbygges, undertrykkes det smukkeste i os: Lystfølelsen. Jeg kom til at tænke på Jørgen Flindt Petersens dokumentarfilm, Din Nabos Søn, hvor den unge mand, der skulle uddannes til torturbøddel, endelig fandt et sted, hvor han kunne være alene (et toilet), og hvor han kunne tage billedet af sin kæreste frem og trykke det mod sit skød. Døren blev pludselig revet op af hans plageånder: „Hva’ Satan, han sidder sgu der og onanerer“.

Heldigvis er det som regel sådan, at når problemstoffet er kommet ud, kommer de gode oplevelser frem bagefter. Du har den fordel, at du kan ”gå på to hænder”: Den ene rækker du imødekommende frem (fortæl, hvad du vil!) og i den anden har du medicinen (orgasmeøvelserne). Derfor fandt jeg sådan en god balance i de to timer, jeg var hos dig.

Går jeg på maleriudstilling, kan der være et billede, som jeg må stå stille ved længe: Det fortæller mig historier. Da jeg læste din hjemmeside, faldt en masse oplevelser i mit liv på plads. Rent billedligt så jeg mig selv sammen med en masse andre, der (ligesom i eventyrerne) lovede at gå ud og hente medicinen til de syge forældre. Vi hang fast i en masse forhindringer, måske også i selvoptagethed eller i andres beundring, men du kom tilbage. Jeg tænkte det, da jeg læste om dit liv: Hvem skulle have troet, at det netop var den fornedrede lille pige, der kom hjem med orgasmeøvelserne? Det er ligesom i eventyrerne: „Så mødte hun en gammel kvinde på vejen med en slæde, og hun fortalte den lille pige hemmeligheden ved orgasme“.

For der er jo en hemmelighed, nemlig at man selv skal arbejde for at opnå den. Måske kom orgasmen engang til os helt af sig selv, men blev væk igen. Hvis man vil have den tilbage, må man arbejde sig frem gennem bevidst træning. Ordet orgasmejagt har en negativ ladning, fordi det angiver en slags overfladeaktivitet. Kursen mod seksuel frigørelse er et målrettet arbejde. Man kan godt nok ikke prale med det, men man kan vokse og modnes ved det.

Dine instruktioner var gode og illustrerende. Jeg kan huske mange af dine håndbevægelser for at illustrere bækkenbundens træning. Jeg er helt klar over, hvad det drejer sig om.

Betty Dodsons croquis-tegninger af vulvaer var lidt af en åbenbaring for mig. Man kan jo nok sige sig selv, at „I“ også er forskellige der nede, men at se det . . . Jeg tror nok, at de fleste mænd er nysgerrige efter at vide, hvordan kvinders kusser er, men jeg kan slet ikke få ind i mit system, at jeg nogen sinde skulle få syn for sagn. Og mange kvinder må vel også være interesserede i at se på stive pikke? Kan du ikke lave et kursus på Orgasmeakademiet, ”Porte og søjler i Seksualitetens Tempel” eller sådan noget, hvor vi ser på hinanden(s)?

Jeg forestiller mig et begreb, der hedder Livs-orgasmen. Hvad sker der med mig, hvis jeg kan opleve mine orgasmer i en slags sammenhæng og ikke som løsrevne ’nådegaver’, altså når orgasmen ikke er noget jeg får, men noget jeg på en eller anden måde også har. Jeg går nu i gang med øvelsesprogrammet, og jeg er spændt på at se, hvad der sker. Jeg fornemmer allerede, at jeg er tæt på et mål.

Thomas, 30 år, HD regnskab, København:  Kære Pia, tak for et rigtig dejligt og ikke mindst varmt møde. Jeg som mand har tit gjort mig den tanke, der hedder: „Hvorfor skal det dog være så ulige fordelt mellem mænd og kvinder....altså; hvorfor har jeg et langt større behov i forhold til det modsatte køn?“

Derfor har jeg længe tænkt over, hvad jeg som mand selv kunne gøre for at blive den optimale elsker....det handler vel i bund og grund om, at vi ikke taler samme sprog - mænd og kvinder, altså, hvorfor bruger vi ikke noget mere åbenhed overfor hinanden vedr. den seksuelle del i vores liv. Jeg føler det er så „forbudt“ at tale frit og kvit om sex i det hele taget....det savner jeg meget hos kvinder. Jeg tror på at det er vejen frem til et optimalt sexliv, så jeg selv kunne starte med at gøre noget ved dette problem. Derfor opsøgte jeg dig, Pia, da din hjemmeside så yderst inspirerende ud, jeg mærkede en uformel og afslappet atmosfære allerede bare ved at læse dine ord på denne side. Og jeg skal love for, at jeg fik fuld valuta for pengene.....jeg mødte op hos dig Pia og lige fra jeg trådte ind af døren hos dig, kunne jeg mærke denne helt fantastiske varme åbenhed, som du udsender igennem din meget varme og dejlige udstråling.

Her mødte jeg lige jeg præcis hvad der skal til, for at jeg kunne åbne mig helt og få snakket alle mine ting igennem, - en kvinde med en dejlig varme, som viste åbenhed, forståelse og engagement fra start til slut. Her handler det ikke om forretning – men om at hjælpe det enkelte menneske ... herligt! Hele snakken foregik i et meget afslappet miljø og hvor snakken var ganske uformel i tone, vi gennemgik hele anatomien fra a – z. Jeg tænkte, - det har jeg jo været igennem i skolen, men ak....nej, jeg blev vist klogere! Hvor er der bare meget viden vi ikke har fået! Siden har jeg måtte sande, at jeg fik mange nye vinkler på det seksuelle kendskab til både mig selv,  men også til kvinden via gode tegninger af vores kønsdele og undervist af Pia på et yderst professionelt og kompetent niveau..... Jeg følte lige jeg var ankommet og så var tiden udløbet desværre.

Det var så rigtigt at tale sex med dig, det var så naturligt og så lærerigt og jeg har virkelig fået lyst til at tage fat herhjemme nu og se om der kommer resultater ud af det. Jeg er nu blevet en del klogere og skal nu i gang med hjemmearbejdet......- masser af knibeøvelser  og onanitræning - det glæder jeg mig til. Jeg vil se frem til at kunne blive en „Tarzan“ i sengen og stimulere min kommende partner så englene synger, så vi begge kan nyde orgasmens fantastiske univers. Tusind tak, Pia, for et vellykket møde......  

Henrik, 25 år, automekaniker, Helsingør:  Hej Pia, Jeg vil gerne sige sig inderligt tak for dine gode råd om onani for et halvt år siden. Nu er jeg blevet god til at onanere. Nu kan jeg selv styre, hvornår jeg får udløsning og min rejsning er blevet fastere. Det er jeg blevet meget mere glad for.

Nu er jeg også blevet meget mere glad for min seksualitet med en partner. Nu kan jeg selv styre min krop. Jeg kan godt anbefale andre at komme til samtale med dig. Hun er godt til at give råd om, hvordan man lære at onanere, så man selv kan styre, hvornår man får udløsning, så man får rigtigt meget mere ud af det end før!  Kærlig hilsen den Lykkelige...

Jan, 48 år, kulturdirektør, Østerbro: Kære Pia Struck,  Jeg er den forknytte, gråhårede kulturdirektør, der besøgte dig den fredag i december 2003. Og jeg vil gerne allerede nu give en begejstret tilbagemelding på en skøn oplevelse af mening, fremdrift og visdom i din terapi.
Du har en fantastisk spændende profil (har jeg fra din folder), og det overrasker mig ikke, at du også er medlem af Mensa. Det er vel forklaringen på, at du kunne besvare alle mine spørgsmål, inden jeg selv stillede dem!

Jeg er godt i gang med træningen, både af bækkenbunden og følsomheden, og jeg glæder mig voldsomt til at komme videre. Når jeg er kommet det, vil jeg give dig en beretning om mine oplevelser - og også gerne lægge op til noget vedr. klubmedlemsskab, vi talte om. Men under alle omstændigheder: Min seksualitet bliver (heldigvis!) aldrig den samme igen. Med venlig hilsen, Jan